Werkwijze

WERKWIJZE

Je kunt een mailtje sturen naar info@swaantjekindercoach.nl als je interesse hebt in kindercoaching. We kunnen dan een kennismakingsgesprek of telefonische afspraak maken, waarbij je kunt vertellen wat je vraag precies is. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos.

Als je wilt, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dit intakegesprek vind plaats bij jullie thuis of bij mij. In dit gesprek probeer ik helder te krijgen wat jullie vraag precies is en leg ik uit wat kindercoaching precies inhoudt. Dit gesprek duurt maximaal een uur. Na dit gesprek besluiten jullie of je een kindercoach traject in wilt gaan. Het intakegesprek kost €55,- inclusief BTW en moet vooraf betaald worden.

Voorafgaand aan de sessies ontvang je ook overige belangrijke informatie zoals info over vertrouwelijkheid, de Algemene Voorwaarden, de klachtenregeling en het privacyreglement van de praktijk. Klik hier om deze documenten te lezen

Het Kindercoachtraject duurt gemiddeld 5 keer een uur. Afhankelijk van jullie wens en de hulpvraag. De gesprekken kunnen thuis plaatsvinden of bij mij. In de gesprekken met je kind gaan we samen helder proberen te krijgen waar je kind tegen aanloopt en hoe hij/zij hier mee om kan gaan. Dat doen we onder andere door middel van gesprekken, spel, oefeningen en creatieve vormen. Hierbij probeer ik zo goed mogelijk bij de behoeften van je kind aan te sluiten. Er zijn evaluatiemomenten waarbij de ouders aanwezig zijn, deze zijn inclusief. De coaching kost €55,- inclusief BTW per uur en dient vooraf aan iedere sessie betaald te worden.

Naast een algemene coachingraject waarbij ik probeer aan te sluiten bij wat er speelt, geef ik ook een individuele Sociale Vaardigheidstraining (zie ook het kopje de Coole Kikker). Deze training duurt 10 sessies, inclusief een voorgesprek en een eindgesprek samen met ouders. Deze sociale vaardigheidstraining kost ter introductie €400,- inclusief BTW, in plaats van €550,-. Het materiaal van het werkboek en spelmateriaal zit hierbij inbegrepen.

Voor vragen en/of opmerkingen over bovenstaande mag je me altijd mailen (info@swaantjekindercoach.nl).